Inhuren

Horecasponsor?
Veel festivals hebben een brouwerij of leverancier als sponsor voor het festival. Het kan zijn dat er vanuit hun voorwaarden worden gesteld aan het toelaten van alternatieve toeleveranciers. De SpeciaalbierBus heeft goed contact met Heineken (Brand en Amstel) en is bereid om ook met andere toeleveranciers in overleg te treden. In samenwerking en goed overleg is er veel mogelijk. Wij denken dat de verkoop van bier en de belevingswereld die we eromheen creëren een toevoeging is op het reguliere pils assortiment.

Financiën
De SpeciaalbierBus is zich bewust van de financiële kosten die gemaakt worden voor het organiseren van een festival. In overleg zijn er meerdere mogelijkheden om een verdeelsleutel te vinden in de kosten en omzet van de SpeciaalbierBus.

Aanvullingen en initiatieven
Als festival onderdeel staan wij open voor initiatieven vanuit de festival organisatie. In het verleden hebben dichters, muzikanten en toneelgroepen de bus als podium gebruikt voor hun kunsten.

Kwaliteit
De SpeciaalbierBus streeft ernaar hoge kwaliteit service en producten te leveren. De SpeciaalbierBus
bereikt dit door:

-­‐ Kwaliteit bieren te schenken, veelal biologisch en/ of MVO gebrouwen;
-­‐ Tap training voor de bar medewerkers;
-­‐ Bar medewerkers met rijke bierkennis over het brouwproces en de bieren;
-­‐ Professionele reiniging van de tapinstallatie door de Tapwacht;
-­‐ Reinheid in en om de SpeciaalbierBus.

Pils vs. bier
De bezoekers van festivals zijn steeds meer op zoek naar eigenzinnige en lokale producten. Het reguliere aanbod van pils schiet in onze ogen tekort aan de verwachting van de bezoeker. De speciaalbieren bieden een aanvulling op het reguliere pils van de grotere brouwers.