Koningsdag Drachten 2017

Pop Up Borrel tijdens Koningsdag
Met Koningsdag wordt het Raadhuisplein omgetoverd in een groot plein vol vermaak en gezelligheid. Horecavoertuigen.nl organiseert met het oranje comité Drachten een Pop Up Borrel. Het Raadhuisplein wordt aangekleed met verschillende foodtrucks, een groot terras, muziek en entertainment. Het Oranje Comité heeft weer een gevarieerd aantal artiesten gecontracteerd, die zorgen voor een feestelijke sfeer in het gehele centrum van Drachten. Het Raadhuisplein wordt op Koningsdag omgedoopt tot Koningsplein incl. feesttent!
 
Het aanbod rondom de grote feesttent op een rij:
 
De SpeciaalbierBus
De SpeciaalbierBus is een uniek rijdend proeflokaal voor Nederlandse speciaalbieren. De harmonica oldtimerbus uit 1981 met een lengte 18,4 meter biedt ruimte voor een grote bar met acht tapkranen en 80 zitplaatsen waarvan 35 binnen en 45 buiten (terras). Door het flexibele middenstuk van de bus kan hij in een hoek van 90 graden staan. Hierdoor kan iedere locatie omgetoverd worden tot een gezellig dorpsplein. Voor de lekkerste Speciaalbieren maar ook voor een normaal pintje kom je naar ons toe.
 
De Tapasbus
Je waant je in Spanje met biologische tapas als Manchego kaas, verse handgesneden Jamon Iberico, Chorizo, Spaanse tortilla’s met salsa, pittige albondiga’s en huisgemaakte kroketjes, broden en lekkere smeersels. Het aanbod van de Tapasbus is ideaal voor bij de borrel.
De Horecavan
Mobiele espressobar de Horecavan
Koffie drinken bij de Horecavan is een beleving. Wij nemen de tijd voor onze gasten, zorgen voor de perfecte service, fijne sfeer en gebruiken kwalitatief hoogstaande producten. De Horecavan is uitgerust met een professionele espressomachine. Onze gecertificeerde baristi maken met de lekkerste Mocca d’Or-bonen de beste koffie die u ooit geproefd heeft.
Neem hier een kijkje in de Oranjekrant 2017 van Drachten voor het hele programma en plattegrond.