Met de Speciaalbierbus naar 1818 feest Brouwerij Maallust

Landlopers, bedelaars, weduwen en wezen, generaal Johannes van den Bosch reikt u de hand. Uitverkoren zult u zijn. Door hard te werken zullen we de armoede verdrijven. Maakt van de woeste Drentse gronden rijk en vruchtbaar land. Ontgin het veen en plant het graan. Proef het betere leven, herinner mijn naam en eer het jaar dat ik me over u ontfermde.
Brouwerij Maallust biedt warmte, zeker in de kouder wordende maanden. Dan brouwen wij ons Maallust 1818 bier: een unieke winterse quadrupel vernoemd naar het oprichtingsjaar van de Maatschappij van Weldadigheid. Het bier eert generaal Johannes van den Bosch, de oprichter van de Maatschappij. 1818 is vol en krachtig en wordt door velen beschouwd als een van de beste Maallust bieren.

28 NOVEMBER
PRESENTATIE MAALLUST 1818

Dit jaar vieren we onze Maallust 1818 met een exclusief feest. Dat doen we met heerlijk bier en zalige 1818 stoofpotten, bereid in heksenketels boven open vuur. Het wordt een feest voor de echte liefhebber. Benieuwd naar de nieuwe 1818? Kom dan op zaterdag 28 november naar Veenhuizen en vier met ons de komst van de Generaal onder de bieren!

EEN UNIEKE FLES:
BIJNA TE MOOI OM OP TE DRINKEN

Na een succesvolle start van ‘de 1818 fles in een kist met twee glazen’, introduceren we dit jaar iets nieuws: een unieke persoonlijke fles voor de echte Maallust bierliefhebber met een in wax gedoopte dop. De fles is zo mooi dat het bijna zonde is ‘m op te drinken! We hebben 1000 exclusieve 75cl 1818 flessen beschikbaar. Dus wees er snel bij.

Wil je erbij zijn? De Speciaalbierbus rijd vanuit Drachten weer naar Maallust! Meld je aan via Facebook of via de mail!