Over ons

 

Horecavoertuigen

 

Horecavoertuigen is de overkoepelende naam van de organisatie achter de Speciaalbierbus en de Horecavan. Geboren uit passie en een natuurlijke onrust om iets unieks neer te zetten. Geïnspireerd door de opkomst van leuke initiatieven op het gebied van streetfood.

Wij hebben wij twee wagens die zich onderscheiden van de gevestigde orde op het gebied van hoe ze eruit zien maar ook zeker in het assortiment dat we bieden. Onze wagens richten zich op twee niche markten en we willen daarin ook de beste zijn.

horecavoertuigen huren

 

De speciaalbierbus

 

De Speciaalbierbus richt zich op het ontdekken en promoten van speciaalbieren.

Bier brouwen veranderde door de jaren heen van een ambachtelijk naar een industrieel proces. Het diverse aanbod verschraalde tot één industrieel product. Gelukkig komt hier rap verandering in. Ambachtelijke, regionale producten zijn hip, en dus is er ook meer vraag naar ambachtelijk gebrouwen bier. De speciaalbierbus speelt hierop in door speciaalbieren te promoten op festivals. De speciaalbierbus is ook in te zetten als mobielproeflokaal voor uw bedrijfsfeest.

Speciaalbier op festivalSpeciaalbier op festival-1Speciaalbier op festival 2

 

De Horecavan

De Horecavan richt zich op het ontdekken en promoten van de betere koffie

Koffie drinken bij de Horecavan is een beleving. Wij nemen de tijd voor onze gasten, zorgen voor de perfecte service, fijne sfeer en gebruiken kwalitatief hoogstaande bonen. Met de Horecavan zetten de barista’s in een handomdraai de lekkerste espresso, latte art cappuccino en andere koffie specialiteiten. Met de Horecavan haalt u een stukje vakmanschap en de passie voor een ultiem kopje koffie in huis voor uw Event, Catering, Festival of Beurs.

De barista’s van de Horecavan geven ook regelmatig barista trainingen aan horecabedrijven maar ook aan thuisbarista’s

Koffie malen promobus horecavanKoffie aandrukken promobus horecavanMelk opschuimen promobus horecavan

 

 

 

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.