Speciaalbierbus op Festival Hongerige Wolf

HONGERIGE WOLF – De opbouw is begonnen. Maandag 20 juli zijn de eerste vrijwilligers en artiesten aangekomen in Hongerige Wolf.

Daar wordt van 24 tot en met 26 juli de vijfde editie van Festival Hongerige Wolf gehouden.

Het programma is uitgebreider dan de vorige edities. Het zit onder meer bomvol muziek, theater, dans, beeldende kunst, film en een kinderprogramma.

Het boekje en het blokkenschema staan net online. Bandjes, kunst, dans, theater, dj’s, lekker eten en natuurlijk lekkere speciaalbieren in de Speciaalbierbus: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf. Voor het vijfde jaar op rij is het Groningse dorp Hongerige Wolf drie dagen lang het toneel van een bijzonder festival. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in een graansilo. Het hele dorp doet mee.

hongerigewolf-3 hongerigewolf-2 hongerigewolf-068-700x450

 

 

Verwacht geen line-up van allemaal grote, bekende namen; het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en een het biedt een podium voor nieuw werk. Menig bandje dat ooit op Festival Hongerige Wolf zijn eerste podiumervaring op deed, was later terug te zien op het muziekfestival Noorderslag, Oerol of bij DWDD op tv.

 

vijfdeeditiedag-2-fhw-70-1050x787

 

Kom voor de sfeer. Kom voor de natuur en de gastvrijheid van het dorpsbewoners. Kom voor de optredens. En kom voor het feest. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in  de Danssilo. Een opslag midden in het graanveld waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden. Een stukje verderop is de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor festivalgangers.

Een festival met zo’n mooie naam op zo’n mooie plek; dat moet je meemaken. We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten.